Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răzvan Lucescu, mesaj clar după ce a câștigat derby-ul cu Panathinaikos! "Există răzbunare"

Bianca Dumitru

Publicat 15/05/2024 la 23:14 GMT+3

PAOK Salonic s-a impus în această seară, pe teren propriu, în fața celor de la Panathinaikos, scor 4-1, și e la un pas de a cuceri titlul în Grecia. Răzvan Lucescu a vorbit despre rezultatul obținut de echipa sa și despre cum și-a motivat jucătorii.

Răzvan Lucescu

Credit imagine: Getty Images

PAOK Salonic a câștigat în această seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, duelul cu Panathinaikos, contând pentru penultima etapă a play-off-ului din campionatul Greciei.
Profitând și de înfrângerea suferită de AEK pe terenul lui Olympiakos, echipa lui Răzvan Lucescu a urcat pe prima poziție a clasamentului, cu un avans de două puncte în fața rivalilor din Atena.
După victoria din această seară, antrenorul român este cu o mână pe un nou trofeu de campion al Greciei. La finalul partidei cu Panathinaikos, Răzvan Lucescu a vorbit despre rezultat și a dezvăluit că și-a motivat jucătorii prin faptul că nimeni nu le-a dat nicio șansă în acest sezon.
Antrenorul consideră rezultatul din această seară drept o "răzbunare" și a spus că vrea ca fotbaliștii lui să rămână concentrați pentru partida din ultima etapă, în care vor juca cu trofeul pe masă.
"Cred că toate meciurile au avut aceeași presiune și intensitate, același joc dificil. Azi am simțit că trebuie să închidem meciul mai repede. Așa cum am vrut și cu Olympiakos și AEK, când eram în avantaj.
Dacă-mi aduc aminte de istorie, am spus-o de multe ori, am pornit de la minus și nimeni nu ne-a dat nicio șansă, deci există răzbunare. Pas cu pas, am ajuns în această poziție. Astăzi, ne-am asigurat locul secund și am ajuns la opt participări în cupele europene.
Pentru a menține echilibrul, pentru a pregăti meciul, toți trebuie să rămânem umili și concentrați. Sunt mândru de sezonul pe care l-am făcut, puteți vedea și ce s-a întâmplat în exterior", a declarat Răzvan Lucescu, potrivit sport24.gr.
Citește și:

RĂZVAN LUCESCU, APROAPE DE AL DOILEA TITLU DIN CARIERĂ CU PAOK

Echipa lui Răzvan Lucescu este la mâna sa cu o etapă înainte de final, unde se prefigurează o luptă incendiară. Atât PAOK, cât și AEK Atena vor juca cu titlul pe masă, însă șansele ca trupa din Salonic să piardă trofeul sunt destul de mici, ținând cont de echipa pe care o are de înfruntat.
Jucătorii antrenați de român vor da peste rivala locală Aris Salonic, care este din punct de vedere valoric mult mai slabă, acest lucru fiind demonstrat și de locul ei din clasament. Echipa din play-off-ul campionatului se află pe 5, la 22 de puncte distanță de PAOK.
De cealaltă parte, AEK nu are nici ea o misiune grea, deoarece va da peste ocupanta ultimului loc din play-off, Lamia, care are doar 34 de puncte, în comparație cu PAOK, care are 77.
Aceste ultime meciuri din Grecia, cărora li se adăugă și duelul Panathinaikos - Olympiakos, sunt programate duminică, 19 mai, de la ora 20:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo